Menu

NUNTA LA CASTEL

“Ziua nunții mele  trebuie să fie perfectă... dar până atunci? – Ce stres!” Aceste cuvinte sunt rostite aproape de orice viitoare mireasă. Sigur...pregătirea unui eveniment atât de important presupune foarte multă muncă și contractarea unor profesioniști în multe domenii. Decorațiuni de nuntă, verighete, invitații de nuntă, accesorii de nuntă, soliști, sonorizare, bijutieri, DJ-i pentru nunți, formații pentru nunți, fotografi și cameramani, maeștrii de ceremonii, coordonatori de evenimente, specialiști în frumusețe/servicii de înfrumusețare, preoți, bucătari, cofetari, stiliști, croitori, agenții de turism, analize medicale, acte, etc. Adică alergătură, căutare, alegeri potrivite....bătaie de cap! Asta, desigur dacă nu  știi că odată pe an, în luna februarie târgul de nunți  aduce sub același acoperiș toate  serviciile  necesare nunţii perfecte.

Nunta la Castel...

s-a numit cea de-a V-a ediție a celui mai important târg din zona Reghin și a adunat  în perioada 14-16 februarie  la restaurantul  Marion- Pădurea Rotundă pe cei mai buni dintre cei buni.. Cele mai noi tendințe  ale sezonului ce va începe, împreună cu multe alte ingrediente necesare nunții mult-visate:  decorațiuni,  flori,rochii de mireasă  fotografi, servicii video , muzică, invitații, bijuterii, accesorii, meniuri, torturi, machiaj, hair style......s-au aflat pentru două zile în același loc.

„A fost cea mai mare desfășurare de oferte  din ultimii ani și cel mai mare flux de vizitatori, spun reprezentantele Studiourilor Nunți Reghin.Tinerii, viitorii miri au înțeles  că vizitând târgul de nunți vor fi la curent cu tendințele, vor putea alege în cunoștință de cauză și...ceea ce  nu este deloc de neglijat vor beneficia  de reduceri substanțiale. Toată lumea vine cu promoții și la sfârșit toti sunt mulțumiți”.

 Într-adevăr reducerile la diferitele servicii au oscilat între 10 și 40  % ceea ce a determinat mulți vizitatori să incheie contracte  chiar și pentru evenimente care vor avea loc anul viitor.

Tendințele sezonului 2014...

 aduc ca noutate în materie de decorațiuni  elemente din natură , cum ar fi mușchi și scoarță de copac  ce pot fi îmbinate  în  colaje   de efect alături de cristale, sticlă de murano sau fire textile lucioase.

Aceleași tendințe aduc  huse elastice pentru scaune și culori naturale, pure, diafane, alături de ever-green-ul  auriu si un  violet care este categoric culoarea anului la capitolul decorațiuni. Masa mirilor trebuie să se evidențieze  în întregul anasamblu  să fie ca un suport  vizual suprem pentru  stilul, tema   și cromatica  evenimentului . 

Sună complicat....am zice noi. „Nu este complicat, spune una dintre reprezentantele Studiourilor Nunti Reghin.  Ne gândim  la stilul nunții. Ca să se poată orienta mai usor și să afle ce fel de nuntă doresc, mirii decid  asupra temei și paletei de culori. Noi îi ajutăm. Tema va da tonul aspectului general și ambianță evenimentului apoi totul va fi sincronizat cu tendințele sezonului.  Acestea sunt la fel de importante ca și evenimentul în sine”

 În  ceea ce privește imaginea miresei (și a mirelui),  evoluează în pas cu vremurile în care trăim. Chiar dacă mireasa rămâne o referință clasică, imaginea ei este revizuită și împrospătată în fiecare sezon, asortată  decorului și  gusturilor.  Nu există rețete universal valabile, dar există tendințe și  preferințe ...

Ele au fost îmbinate într-o combinație reușită la Reghin . Așadar...nu știm alții cum sunt, dar noi așteptăm cu nerăbdare începerea sezonului ca să vedem cu ochii noști  mândrele alaiuri de nuntă și bucuria din ochii mirilor.

 

 

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

RAPORTUL ITM MURES
 Multumim Radu Tuculescu pentru „ARS MARIS” a sasea oara
Reghin Iubirea Mea
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
MEDIEREA SAU CUM SOLUTIONAM SIMPLU SI EFICIENT CONFLICTELE
Campanie de prevenire a furturilor din autoturisme
Ordine si Siguranta Publica, dezideratul Politiei Locale
ZILELE REGHINULUI EDITIA 2013
ROXANA SUCIU, REGHINEANCA CU DIMENSIUNI APROAPE DE PERFECTIUNE
O "CERERE DE CASATORIE" REUSITA, IN CULISELE TEATRULUI REGHINEAN
MARIA GRAMA, UN GLAS CE ARE MENIREA DE A DUCE MAI DEPARTE CEEA CE SUNTEM
ARTA FOTOGRAFICA UN ALT MOD DE A PASI IN VIATA
PRIMUL STRAND DE LUX LA REGHIN
ANDREEA SUCIU: "SUNT CEEA CE MI-AM DORIT SA FIU"
UN REGHINEAN ARE SANSA SA DEVINA CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
NATALIA GLIGA A CANTAT PENTRU 200 DE PRESEDINTE DE STATE
SILVA REGHIN PRIMA FABRICA DIN ROMANIA CARE A FACUT EXPORT DE BERE
ALEX NUT, REGHINEANUL CARE S-A ANTRENAT CU COREGRAFUL LUI MICHAEL JACKSON
"CARTEA JUNGLEI” la Reghin
Ziua Culturii nationale la Reghin
Din 6 ianuarie se schimba modul de contact al Protectiei Consumatorului
DORINTA DE A VISA, INSPIRATIA DE A TRAI!
Campania "Fiindca ne pasa"
,,Reghin orasul viorilor” asteapta creatiile elevilor reghineni
De vorba cu Maria Neag
Astazi: deschiderea laboratorului urban EDU+
Noapte in flacari la Bistra-Muresului
CAMPANIA DE AJUTORARE PENTRU NORA CHIFOR
Marcel Craciunescu un cantaret "hardjock”
Antoniu Rusu o noua voce speciala
Studenţii Fundatiei Laurentia au colindat Caminul de Varstnici
HORATIU FORGACI UN CAMPION FARA "DACA", "DAR" SAU "POATE"
Editorial - Radu Tuculescu
S.O.S CĂTRE AUTORITĂŢILE LOCALE: PREŢUIŢI ULTIMII 7 VETERANI DE RĂZBOI AI REGHINULUI!
Prof. Ioana Crișan a 5 ani de la întoarcerea  către  strămoși
SECRETELE MEDIERII
Omagiu  ultimului om de stiinta autodidact al Transilvaniei Kohl Istvan
NUNTA LA CASTEL
Dragobetele a sarutat fetele anul acesta si la Reghin