Menu

BOGDAN STAVILA VREA SA CONFIRME LA ECHIPA MARE DE LA DINAMO BUCURESTI

Internaţionalul de juniori, din comuna Jabeniţa, Bogdan Răzvan Stavilă, este un jucător de fotbal de perspectivă, atacant cu reale calităţi demostrate atât în jocurile oficiale, cât şi la antrenamentele la care a fost monitorizat în ultima perioadă. A avut evoluţii apreciate la loturile naţionale de juniori şi a demonstrat că s-a integrat rapid ca titular în sistemul de formare şi promovare la Centrul de Copii şi Juniori de la Dinamo, după ce s-a despărţit de clubul Steaua după trei ani şi a semnat în 5 martie 2012 cu marea rivală Dinamo, un contract cu posibilitate de prelungire.


Bogdan, în vârstă de 18 ani, a fost în atenţia cluburilor Fulham, Aresnal şi Empoli, însă nu a semnat nici un contract cu celebrele cluburi, alegând un contract cu alb-roşii din Ştefan Cel Mare. “Sunt foarte bucuros că sunt la Dinamo! Nu am stat pe gânduri în momentul în care am primit oferta. M-a impresionat atenţia acordată juniorilor şi mă bucur că visul copilăriei mele, de a îmbrăca tricoul primei echipe, mi s-a îndeplinit”, a declarat, pentru Reghinul Nostru, jucătorul mureşean.
Stavilă Bogdan a debutat la 9 ani la Reghin, legitimat la Clubul Sportiv „Maviprod” Reghin. La primul său meci a marcat 4 goluri. La scurt timp a fost transferat, pe post de mijlocaş-central la FC Avântul-Hodăceana, echipă cu care a obţinut locul doi în Capionatul Judeţean de Juniori D. În sezonul 2007-2008, datorită performanţelor sale, Bogdan a fost transferat pe post de atacant la SC Kinder din Sângeorgiu de Mureş, unde a devenit golgheter al echipei în acelaşi sezon.
În luna octombrie anului 2007, Bogdan a luat locul I şi titlul de cel mai bun jucător şi golgheter la categoria de varstă 1995–în Spania. Printre titlurile pe care le-a mai obţinut cu echipa SC Kinder, se numără şi locul II la Cupa „Gică Hagi”, locul I faza judeţeană şi zonală, locul I la crosul organizat de „Ziua Europei” pe 9 mai 2007, fiind declarat sportivul anului. A obţinut apoi titlul de cel mai bun golgheter de juniori, la Turneul Internaţional de Fotbal „Cupa Sant Vicent” din Barcelona, în care a marcat 11 goluri împotriva celor mai tari echipe ale momentului, Barcelona şi Borussia Dortmund.
După un an şi jumătate, la doar 13 ani, juniorul minune a plecat la Dinamo Bucureşti, juniori. A marchat aproape în fiecare meci indiferent de echipa sub culorile căruia a jucat până în prezent, a fost chiar şi un meci în care a înscris 6 goluri şi chiar se poate lăuda că a marcat în 2011 şi contra echipei Manchester City şi, într-un meci amical al naţionalei împotriva echipei Sahtior Donetk, Bogdan a dat golul de 2-1 împotriva ucrainienilor.

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

ELENA TODERIC O PREOTEASA MODEL
FURT DE ENERGIE ELECTRICA LA IDICEL
MIHAELA POP - DE PE SCENA DIRECT PE PODIUMUL DE MODA
CODRUTA BARBUS PREZEINTA FRUMUSETEA IN 111 DE STARI
MESAJUL PRIMARULUI MARIA PRECUP
Comorile din jurul Reghinului intre mit si adevar
ACTIVITATEA INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCA MURES
DORINTA DE A VISA, INSPIRATIA DE A TRAI!
164 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU
Sorina Bloj o femeie din viitor care canta trecutul
PRIMAVARA ACEASTA ALERGAM PENTRU REGHIN
S-A INTORS LA PRIMA DRAGOSTE: RADIO-UL
Antoniu Rusu o noua voce speciala
Paula Rusu
PROGRAMUL DE VINERI AL ZILELOR REGHINULUI
MELINDA MOLNAR IN SLUJBA PACIENTULUI
CAMPANIA UMANITARA NORA CHIFOR
Viata lunga si multe realizari!
Szocs Peter - lupta de 8 ani împotriva cancerului
BISERICA DIN HABIC A FOST RESFINTITA
BISERICA SASEASCA INTRE LEGENDA SI ADEVAR
ROXANA SUCIU, REGHINEANCA CU DIMENSIUNI APROAPE DE PERFECTIUNE
RAPORTUL ITM MURES
INVAZIA TATARILOR LA REGHIN
Vizitele la spital permise doar intre orele 15-20
Ilie Frandas, protectorul cartilor vechi
Editorial - Radu Tuculescu
Fumatul interzis în Reghin încă din 1780.
Prognoza meteo pentru începutul lui 2013
"CARTEA JUNGLEI” la Reghin
LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS
Un Reghin mai altfel: al nostru, al tuturor
Suspect de braconaj piscicol - identificat
PRIMARIA REGHIN VA INVITA LA PATINOAR!
LOREDANA CATANA - FEMEIA CARE GASESTE MEREU INSPIRATIE SA-SI INDEPLINEASCA VISELE
Arestari in cazul furturilor din Breaza
Filmul sfarsitului
Portret de artist: Moldovan Simion
SCDCO Reghin vrea sa omologheze la Reghin o noua rasa