Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

DEZBATERE PUBLICA PRIVIND BUGETUL REGHINULUI
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
 Editia a VII-a a Cupei Mirona a întregit familia dansului sportiv la Reghin
Preotul protopop Teodor Beldean despre “Nasterea Domnului”
HORATIU FORGACI - CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
Astazi: deschiderea laboratorului urban EDU+
ASTAZI: RECITAL DE PIAN
Numele soluţiilor de securitate privată este LEX GUARD SECURITY!
"CARTEA JUNGLEI” la Reghin
Roadele toamnei scoase la iveala de Ziua Recoltei
Sindicatul Pensionarilor Reghin da utilitate varstnicilor
 Peisaj de toamna cu miros de scoala
Noapte in flacari la Bistra-Muresului
O "CERERE DE CASATORIE" REUSITA, IN CULISELE TEATRULUI REGHINEAN
Ziua Portilor deschise la Politia Reghin
CONFISCARI DE MATERIAL PIROTEHNIC LA REGHIN
CATALIN CIOBA PROMOTORUL TINERELOR SPERANTE DIN FOLCLOR
DAREGHINTV CASTIGATOAREA SIMFEST 2013
Reghin Iubirea Mea
Opt din zece reghineni vor face asta de Revelion!
GABI CRISAN, REGHINEANUL CARE SI-A GASIT IMPLINIREA IN ANGOLA
Rotary Club Reghin actioneaza in spirit de prietenie pentru comunitate
Antoniu Rusu o noua voce speciala
Temnita Reghinului
Florin Vos cel mai mediatizat artist reghinean
FII SATULUI IN HABIC
Tanar aflat la o petrecere a murit înjunghiat de alt invitat
MARIUS PORTIK CEL CARE A RIDICAT STACHETA IN MEDIA LOCALA
De astazi revine taxa de prima inmatriculare!
ARTA FOTOGRAFICA UN ALT MOD DE A PASI IN VIATA
Secretul unei casnicii - familia Maior
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
Antrenor nou la FCM
MESAJUL PRIMARULUI MARIA PRECUP
Holera si ciuma neagra in istoria Reghinului
Moment Solemn in Jandarmeria Mureseana
Szocs Peter - lupta de 8 ani împotriva cancerului
PESTE 4 MILIOANE DE INSTRUMENTE PRODUSE LA REGHIN
ANDREEA MILASAN SAU POVESTEA FRUMUSETII CE TRECE DINCOLO DE STICLA
VASILE POP, O MARCA VERITABILA A CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE MURES