Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

 Mihnea Ionut Ognean, copilul minune campion mondial la 7 ani
IULIA IUONAŞ, UN COPIL CARE OFERĂ VIAŢĂ SPAŢIULUI PUBLIC
Două echipe mureșene față în față în sferturile de finală ale Cupei României la futsal
8 martie sarbatorim Ziua Internationala a Femeii
Politia Locala la Raport pe anul 2012
Astazi: deschiderea laboratorului urban EDU+
PROGRAMUL DE DUMUNICA A ZILELOR REGHINULUI
Portret de artist: Moldovan Simion
Studenţii Fundatiei Laurentia au colindat Caminul de Varstnici
Carmen Ioana Frandeș– model inspirațional
Sarbatoarea Soborului Sfantului Ioan Botezatorul
Prognoza meteo pentru începutul lui 2013
S.P.C.L.E.P REGHIN DESERVEŞTE 92.000 DE LOCUITORI
Asistenta telefonica a cetateanului
DAREGHINTV CASTIGATOAREA SIMFEST 2013
CONFISCARI DE MATERIAL PIROTEHNIC LA REGHIN
Preotul protopop Teodor Beldean despre “Nasterea Domnului”
1 DECEMBRIE SARBATORIT LA REGHIN
Anamaria  Tomolea, o eleva care poarta in privire sclipirea autenticitatii
MAGDA PUSKAS
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
Temnita Reghinului
Clubul Dansul Viorilor a fost vizitat de Mos Craciun
INVAZIA TATARILOR LA REGHIN
BIANCA SOMESAN O "MISS TEACHER"
Adio mama, adio tata. Hai liberare!
Roadele toamnei scoase la iveala de Ziua Recoltei
Tabara de Schi la Toplita
SAMBATA: BYRON LA TEATRUL NATIONAL
Comorile din jurul Reghinului intre mit si adevar
Parteneriat politie- cetateni
Doctorul Liviu Moraru s-a mutat printre îngeri
Sindicatul Pensionarilor Reghin da utilitate varstnicilor
Elixirul frumusetii la "Felly"
EDUCATIA CEA MAI PUTERNICA ARMA PENTRU A SCHIMBA LUMEA
Obiective... demarare...  rezultate... start
CRISTIAN ASZALOS O REVELATIE IN PRESA SPORTIVA
PRIMUL STRAND DE LUX LA REGHIN
PAULA VREA SA TRAIASCA! IMPREUNA O PUTEM AJUTA.
ANDREEA SUCIU: "SUNT CEEA CE MI-AM DORIT SA FIU"