Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

ORBAN CSABA VREA SA DEVINA COBAI PENTRU EXPERIENTE MEDICALE
REPOPULAREA REGHINULUI
RAPORTUL ITM MURES
Suspect de braconaj piscicol - identificat
GALA SPORTULUI REGHINEAN - PREMIANTII ANULUI 2013
SAMBATA: BYRON LA TEATRUL NATIONAL
CAMPANIA DE AJUTORARE PENTRU NORA CHIFOR
FINALUL ZILELOR REGHINENE
MIHAELA POP - DE PE SCENA DIRECT PE PODIUMUL DE MODA
DAREGHINTV CASTIGATOAREA SIMFEST 2013
ZILELE REGHINULUI EDITIA 2013
Dragobetele a sarutat fetele anul acesta si la Reghin
SAMBATA LA ZILELE REGHINULUI
 Aquaserv Reghin la raport, cu Ionut Gabriel Dumitrache
CONTINUA FURTURILE DE BRAZI
Antrenor nou la FCM
Doru Pop stindardul muzicii autentice romanesti
Disparitie
Arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale
MURESAN MARIA MISS TINERET VREA SA DEVINA CHIRURG CARDIOLOG
UN REGHINEAN ARE SANSA SA DEVINA CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
RAGCL  Reghin are cel mai mic pret din Romania la transportul în comun
Suspecti de furturi identificati
Cod galben de iarna la Reghin.
Sandor Jozsef, reghineanul care a transformat terapiile cu sare intr-o afacere profitabila
BISERICA SASEASCA INTRE LEGENDA SI ADEVAR
S.P.C.L.E.P REGHIN DESERVEŞTE 92.000 DE LOCUITORI
REPOPULAREA REGHINULUI
MARIA PRECUP - MESAJUL DE ZIUA INTERNATIONALA A FEMEI
ACADEMICIANUL OVIDIU BOJOR LA REGHIN
Tabara de Schi la Toplita
LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS
DUPA 25 DE ANI, AU REINCEPUT SERBARILE IERNII LA REGHIN
LA 28 DE ANI, BOGDAN UTA O IA DE LA ZERO IN FIECARE ZI
Moment Solemn in Jandarmeria Mureseana
Muzeul etnografic din Reghin, membru în Asociația Muzeelor din Aer Liber
FII SATULUI IN HABIC
LOREDANA CATANA - FEMEIA CARE GASESTE MEREU INSPIRATIE SA-SI INDEPLINEASCA VISELE
Secretul unei casnicii - familia Maior
S-A INTORS LA PRIMA DRAGOSTE: RADIO-UL