Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

VLAD URSAN UN INGER FARA ARIPI
Idealuri
Reghin Iubirea Mea
GALA SPORTULUI REGHINEAN
Carmen Ioana Frandeș– model inspirațional
ZILELE REGHINULUI EDITIA 2013
Tabara de Schi la Toplita
SCDCO Reghin vrea sa omologheze la Reghin o noua rasa
Din 6 ianuarie se schimba modul de contact al Protectiei Consumatorului
PASTORALA DE SFINTELE PASTI 2013
IRUM ANGAJEAZA LUCRATOR COMERCIAL
REGHINUL IN SARBATOARE DE ZIUA NATIONALA
VASILE POP, O MARCA VERITABILA A CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE MURES
Asociatiile de Proprietari din Cartierul Unirii executate silit datorita debitelor la RAGCL
Sarbatoarea Soborului Sfantului Ioan Botezatorul
PRIMAVARA ACEASTA ALERGAM PENTRU REGHIN
Szocs Peter - lupta de 8 ani împotriva cancerului
Editorial - Radu Tuculescu
Roadele toamnei scoase la iveala de Ziua Recoltei
ANCA SUCIU O FRUMUSETE APARTE!
RODICA NEGRU DE LA CREDINTA LA INCREDERE
Antrenor nou la FCM
Aytai Ghita, solistul care a adus la Reghin moda cantatului la nunti
HORATIU FORGACI UN CAMPION FARA "DACA", "DAR" SAU "POATE"
Gospodari şi oameni de onoare din judeţul Mureş
Obiective... demarare...  rezultate... start
Elena Costinas reghineanca ce nu lasa iconografia sa moara
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
Ioan Contiu, omul pe care vioara l-a plimbat prin lume
SAMBATA LA ZILELE REGHINULUI
Sorina Bloj o femeie din viitor care canta trecutul
S-A INTORS LA PRIMA DRAGOSTE: RADIO-UL
GABI CRISAN, REGHINEANUL CARE SI-A GASIT IMPLINIREA IN ANGOLA
CATALIN CIOBA PROMOTORUL TINERELOR SPERANTE DIN FOLCLOR
Drepturile banesti pentru ajutorul de încalzire
164 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU
Maria Precup „Un intelept ia propriile sale decizii, un om ignorant urmeaza opinia publica”
Campanie de prevenire a furturilor din autoturisme
Prof. Ioana Crișan a 5 ani de la întoarcerea  către  strămoși
Fiti frumoase, doamnelor.