Menu

LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS

 

Televiziunea a fost o provocare pentru mine

Loredana Bendriş are 25 de ani, este licenţiată în Producţie Media şi Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, iar ambiţia şi dorinţa de a face televiziune s-a văzut încă din prima zi de muncă. DAReghin a fost cea care i-a dat ocazia să descopere farmecul televiziunii. Totul a fost o provocare pentru ea şi consideră că este doar la început de drum. Loredana Bendriş este în echipa DAReghin TV din martie 2013. A venit în calitate de reporter,  iar acum se află la pupitrul Jurnalului de Sport , după ce timp de câteva luni a prezentat rubrica meteo. O scurtă perioadă a lucrat si la o televiziune locală din Tîrgu/Mureș. 

Loredana spune despre sine...

Sunt o persoană normală, aş spune. Nu-mi place să las lucrurile neterminate, sunt foarte critică cu mine însumi deoarece îmi doresc să fiu foarte bună în ceea ce fac şi să cresc de la o zi la alta. Atunci când apar greşeli, accept criticile, dacă sunt fondate şi încerc să repar lucrurile care nu au ieşit bine. Mă motivează mult reacţiile pozitive pe care le primesc şi îmi arată că merg pe drumul corect. Pe de altă parte, nu sunt tentată de a cădea în extrema cealaltă, de a mă complace cu laudele care mi se aduc.

Dorința de a lucra într-o televiziune

Mi-am început cariera în online la un site de știri din Cluj, acolo unde mi-am petrecut cei mai frumoși ani din viață, fiind la facultate. Fiind pasionată de fotbal și aflându-mă într-un oraș mare, am început să merg pe stadioane la meciurile echipeilor din Cluj dar și ale Stelei, echipa mea de suflet. La început din pasiune, plăcere, ca mai apoi în calitate de redactor online. Treptat mi-am dorit ceva mai mult de atât. Ceea ce am și făcut, o practică profesională de scurtă durată la clubul CFR Cluj, unde am învățat mai multe despre ce înseamnă a fi ofițer de presă. După fiecare meci îmi redactasem propriile mele materiale pentru site/ul la care lucram, dar visurile mele începuseră să fie tot mai mărețe, să-mi doresc altceva decât atât. Mai exact o carieră în televiziune. DAReghin a fost cea care mi-a dat ocazia să descopăr farmecul televiziunii. Aici am găsit oameni extraordinari, care mereu m-au încurajat și pentru care le sunt recunoscătoare. Echipa cu care lucrez e formată din oameni deosebiți, profesioniști și de la care recunosc cu mâna pe inimă că încerc să ”fur” meserie. Sunt fericită, pentru că învăț de la ei în permanență. 

Deși consider că jurnalismul sportiv e domeniul care mă reprezintă cel mai bine, am început și lucrez în continuare nu doar pe știri sportive, ci generale. Asta nu e o piedică pentru mine, din contră…e o provocare. Consider că un jurnalist adevărat trebuie să treacă prin toate etapele și funcțiile într-o televiziune. O perioadă am prezentat rubrica meteo, iar în prezent mă aflu la pupitrul știrile sportive, o satisfacție personală enormă . 

Ce spune despre domeniul în care își petrece cel mai mult timp

Într-o televiziune nu te poţi plictisi niciodată. Treci prin multe stări. Uneori ai impresia că te plafonezi, eşti apatic, îţi lipseşte pofta de a scrie, simţi că îţi lipseşte inspiraţia. Dar apoi se întâmplă câte ceva care te va scoate din această stare. În plus, cunoşti o mulţime de oameni, treci prin diferite situaţii, participi la tot felul de evenimente. Sunt particularităţi ale meseriei. Părţile frumoase. 

 

 

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

S-A INTORS LA PRIMA DRAGOSTE: RADIO-UL
FII SATULUI IN HABIC
LUCHIAN PANTEA, UN ACTOR NECONVENTIONAL
BISERICA SASEASCA INTRE LEGENDA SI ADEVAR
Ghita Zileriu  la Reghinul in direct
CONTINUA FURTURILE DE BRAZI
NUNTA LA CASTEL
PESTE 4 MILIOANE DE INSTRUMENTE PRODUSE LA REGHIN
RODICA NEGRU DE LA CREDINTA LA INCREDERE
CAMPANIA UMANITARA NORA CHIFOR
Holera si ciuma neagra in istoria Reghinului
Tinerete fara batranete la Reghin!
Biblioteca Municipala cauta parteneri pentru Reghinul cultural
UN REGHINEAN ARE SANSA SA DEVINA CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
Gabi Toncean aduce la Reghin Campionatul  National de Culturism si Fitness.
ACCIDENT GRAV LA SUSENI
 Peisaj de toamna cu miros de scoala
CONFISCARI DE MATERIAL PIROTEHNIC LA REGHIN
ELENA TODERIC O PREOTEASA MODEL
164 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU
Temnita Reghinului
IULIA IUONAŞ, UN COPIL CARE OFERĂ VIAŢĂ SPAŢIULUI PUBLIC
Reuniune culturala
Doru Pop stindardul muzicii autentice romanesti
Club Dogma, muzica faina pentru oameni faini!
S.P.C.L.E.P REGHIN DESERVEŞTE 92.000 DE LOCUITORI
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
INVAZIA TATARILOR LA REGHIN
Ziua Culturii nationale la Reghin
Prof. Ioana Crișan a 5 ani de la întoarcerea  către  strămoși
TARGUL MESTERILOR POPULARI SI FESTIVAL NATIONAL DE POEZIE LA REGHIN
DORINTA DE A VISA, INSPIRATIA DE A TRAI!
Reghin Iubirea Mea
Roadele toamnei scoase la iveala de Ziua Recoltei
Moment Solemn in Jandarmeria Mureseana
Asociatiile de Proprietari din Cartierul Unirii executate silit datorita debitelor la RAGCL
Maria Precup „Un intelept ia propriile sale decizii, un om ignorant urmeaza opinia publica”
DAREGHINTV CASTIGATOAREA SIMFEST 2013
Colindul fulgilor de nea
CAMPANIA DE AJUTORARE PENTRU NORA CHIFOR