Menu

LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS

 

Televiziunea a fost o provocare pentru mine

Loredana Bendriş are 25 de ani, este licenţiată în Producţie Media şi Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, iar ambiţia şi dorinţa de a face televiziune s-a văzut încă din prima zi de muncă. DAReghin a fost cea care i-a dat ocazia să descopere farmecul televiziunii. Totul a fost o provocare pentru ea şi consideră că este doar la început de drum. Loredana Bendriş este în echipa DAReghin TV din martie 2013. A venit în calitate de reporter,  iar acum se află la pupitrul Jurnalului de Sport , după ce timp de câteva luni a prezentat rubrica meteo. O scurtă perioadă a lucrat si la o televiziune locală din Tîrgu/Mureș. 

Loredana spune despre sine...

Sunt o persoană normală, aş spune. Nu-mi place să las lucrurile neterminate, sunt foarte critică cu mine însumi deoarece îmi doresc să fiu foarte bună în ceea ce fac şi să cresc de la o zi la alta. Atunci când apar greşeli, accept criticile, dacă sunt fondate şi încerc să repar lucrurile care nu au ieşit bine. Mă motivează mult reacţiile pozitive pe care le primesc şi îmi arată că merg pe drumul corect. Pe de altă parte, nu sunt tentată de a cădea în extrema cealaltă, de a mă complace cu laudele care mi se aduc.

Dorința de a lucra într-o televiziune

Mi-am început cariera în online la un site de știri din Cluj, acolo unde mi-am petrecut cei mai frumoși ani din viață, fiind la facultate. Fiind pasionată de fotbal și aflându-mă într-un oraș mare, am început să merg pe stadioane la meciurile echipeilor din Cluj dar și ale Stelei, echipa mea de suflet. La început din pasiune, plăcere, ca mai apoi în calitate de redactor online. Treptat mi-am dorit ceva mai mult de atât. Ceea ce am și făcut, o practică profesională de scurtă durată la clubul CFR Cluj, unde am învățat mai multe despre ce înseamnă a fi ofițer de presă. După fiecare meci îmi redactasem propriile mele materiale pentru site/ul la care lucram, dar visurile mele începuseră să fie tot mai mărețe, să-mi doresc altceva decât atât. Mai exact o carieră în televiziune. DAReghin a fost cea care mi-a dat ocazia să descopăr farmecul televiziunii. Aici am găsit oameni extraordinari, care mereu m-au încurajat și pentru care le sunt recunoscătoare. Echipa cu care lucrez e formată din oameni deosebiți, profesioniști și de la care recunosc cu mâna pe inimă că încerc să ”fur” meserie. Sunt fericită, pentru că învăț de la ei în permanență. 

Deși consider că jurnalismul sportiv e domeniul care mă reprezintă cel mai bine, am început și lucrez în continuare nu doar pe știri sportive, ci generale. Asta nu e o piedică pentru mine, din contră…e o provocare. Consider că un jurnalist adevărat trebuie să treacă prin toate etapele și funcțiile într-o televiziune. O perioadă am prezentat rubrica meteo, iar în prezent mă aflu la pupitrul știrile sportive, o satisfacție personală enormă . 

Ce spune despre domeniul în care își petrece cel mai mult timp

Într-o televiziune nu te poţi plictisi niciodată. Treci prin multe stări. Uneori ai impresia că te plafonezi, eşti apatic, îţi lipseşte pofta de a scrie, simţi că îţi lipseşte inspiraţia. Dar apoi se întâmplă câte ceva care te va scoate din această stare. În plus, cunoşti o mulţime de oameni, treci prin diferite situaţii, participi la tot felul de evenimente. Sunt particularităţi ale meseriei. Părţile frumoase. 

 

 

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

,,Reghin orasul viorilor” asteapta creatiile elevilor reghineni
Asociatiile de Proprietari din Cartierul Unirii executate silit datorita debitelor la RAGCL
Tinerete fara batranete la Reghin!
150 de ani de istorie
SAVA ALEXANDRU FLORIN - MUZICA ESTE EFORTUL MEU DUREROS SI EUFORIC
IULIA IUONAŞ, UN COPIL CARE OFERĂ VIAŢĂ SPAŢIULUI PUBLIC
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
RAGCL  Reghin are cel mai mic pret din Romania la transportul în comun
Idealuri
Colindul fulgilor de nea
Un Reghin infloritor
S.O.S CĂTRE AUTORITĂŢILE LOCALE: PREŢUIŢI ULTIMII 7 VETERANI DE RĂZBOI AI REGHINULUI!
Muzeul etnografic din Reghin, membru în Asociația Muzeelor din Aer Liber
Un Reghin mai altfel: al nostru, al tuturor
Tabara de Schi la Toplita
164 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU
De vorba cu Maria Neag
PRIMARIA REGHIN VA INVITA LA PATINOAR!
Reghin Iubirea Mea
PASTORALA DE SFINTELE PASTI 2013
CRISTIAN ASZALOS O REVELATIE IN PRESA SPORTIVA
Antrenor nou la FCM
Fumatul interzis în Reghin încă din 1780.
PROGRAMUL DE VINERI AL ZILELOR REGHINULUI
PRIMUL STRAND DE LUX LA REGHIN
REGHINEANCA NANCY MARIANA POP TANARA CARA VREA SA CUCEREASCA NEW-YORK-UL
Elixirul frumusetii la "Felly"
INVATATURA DA OMULUI DEMINITATE
 Aquaserv Reghin la raport, cu Ionut Gabriel Dumitrache
La Multi Ani 2013!
De astazi revine taxa de prima inmatriculare!
ANDREEA MORARIU, MISS ARTE, VREA SA AJUNGA O INTERPRETA DE TALIE NATIONALA
ULTIMA ZI DIN FESTIVALUL VAII MURESULUI
NOI GRADATII DE ZIUA POLITIEI LA REGHIN
SAMBATA LA ZILELE REGHINULUI
Ziua Portilor deschise la Politia Reghin
Paula Rusu
Maria Precup „Un intelept ia propriile sale decizii, un om ignorant urmeaza opinia publica”
MARIA PRECUP - MESAJUL DE ZIUA INTERNATIONALA A FEMEI