Menu

LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS

 

Televiziunea a fost o provocare pentru mine

Loredana Bendriş are 25 de ani, este licenţiată în Producţie Media şi Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, iar ambiţia şi dorinţa de a face televiziune s-a văzut încă din prima zi de muncă. DAReghin a fost cea care i-a dat ocazia să descopere farmecul televiziunii. Totul a fost o provocare pentru ea şi consideră că este doar la început de drum. Loredana Bendriş este în echipa DAReghin TV din martie 2013. A venit în calitate de reporter,  iar acum se află la pupitrul Jurnalului de Sport , după ce timp de câteva luni a prezentat rubrica meteo. O scurtă perioadă a lucrat si la o televiziune locală din Tîrgu/Mureș. 

Loredana spune despre sine...

Sunt o persoană normală, aş spune. Nu-mi place să las lucrurile neterminate, sunt foarte critică cu mine însumi deoarece îmi doresc să fiu foarte bună în ceea ce fac şi să cresc de la o zi la alta. Atunci când apar greşeli, accept criticile, dacă sunt fondate şi încerc să repar lucrurile care nu au ieşit bine. Mă motivează mult reacţiile pozitive pe care le primesc şi îmi arată că merg pe drumul corect. Pe de altă parte, nu sunt tentată de a cădea în extrema cealaltă, de a mă complace cu laudele care mi se aduc.

Dorința de a lucra într-o televiziune

Mi-am început cariera în online la un site de știri din Cluj, acolo unde mi-am petrecut cei mai frumoși ani din viață, fiind la facultate. Fiind pasionată de fotbal și aflându-mă într-un oraș mare, am început să merg pe stadioane la meciurile echipeilor din Cluj dar și ale Stelei, echipa mea de suflet. La început din pasiune, plăcere, ca mai apoi în calitate de redactor online. Treptat mi-am dorit ceva mai mult de atât. Ceea ce am și făcut, o practică profesională de scurtă durată la clubul CFR Cluj, unde am învățat mai multe despre ce înseamnă a fi ofițer de presă. După fiecare meci îmi redactasem propriile mele materiale pentru site/ul la care lucram, dar visurile mele începuseră să fie tot mai mărețe, să-mi doresc altceva decât atât. Mai exact o carieră în televiziune. DAReghin a fost cea care mi-a dat ocazia să descopăr farmecul televiziunii. Aici am găsit oameni extraordinari, care mereu m-au încurajat și pentru care le sunt recunoscătoare. Echipa cu care lucrez e formată din oameni deosebiți, profesioniști și de la care recunosc cu mâna pe inimă că încerc să ”fur” meserie. Sunt fericită, pentru că învăț de la ei în permanență. 

Deși consider că jurnalismul sportiv e domeniul care mă reprezintă cel mai bine, am început și lucrez în continuare nu doar pe știri sportive, ci generale. Asta nu e o piedică pentru mine, din contră…e o provocare. Consider că un jurnalist adevărat trebuie să treacă prin toate etapele și funcțiile într-o televiziune. O perioadă am prezentat rubrica meteo, iar în prezent mă aflu la pupitrul știrile sportive, o satisfacție personală enormă . 

Ce spune despre domeniul în care își petrece cel mai mult timp

Într-o televiziune nu te poţi plictisi niciodată. Treci prin multe stări. Uneori ai impresia că te plafonezi, eşti apatic, îţi lipseşte pofta de a scrie, simţi că îţi lipseşte inspiraţia. Dar apoi se întâmplă câte ceva care te va scoate din această stare. În plus, cunoşti o mulţime de oameni, treci prin diferite situaţii, participi la tot felul de evenimente. Sunt particularităţi ale meseriei. Părţile frumoase. 

 

 

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

PRIMARIA REGHIN VA INVITA LA PATINOAR!
Dragobetele a sarutat fetele anul acesta si la Reghin
Sorina Bloj o femeie din viitor care canta trecutul
PRIMUL STRAND DE LUX LA REGHIN
Roadele toamnei scoase la iveala de Ziua Recoltei
 Editia a VII-a a Cupei Mirona a întregit familia dansului sportiv la Reghin
Carmen Ioana Frandeș– model inspirațional
Doru Pop stindardul muzicii autentice romanesti
KLARA EMESE POLITISTUL UNIVERSAL
Vizi Imre "Impecabil"
SILVA REGHIN PRIMA FABRICA DIN ROMANIA CARE A FACUT EXPORT DE BERE
Portret de artist: Moldovan Simion
LOREDANA COFARI: AM AJUNS ACOLO UNDE AM VISAT
APIA a inceput de vizare a carnetelor agricole
Portret de campion, Horatiu Forgaci
Doctorul Liviu Moraru s-a mutat printre îngeri
Asistenta telefonica a cetateanului
SIGURANTA NU ESTE UN JOC DE NOROC
ARTA FOTOGRAFICA UN ALT MOD DE A PASI IN VIATA
SA FIE PRIMAVARA, PENTRU UN NOU INCEPUT!
Secretul unei casnicii - familia Maior
INVATATURA DA OMULUI DEMINITATE
Reghin Iubirea Mea
MARIUS PORTIK SI ALEXANDRA COTOI PREZINTA ZILELE REGHINULUI
ZILELE BIBLIOTECII
NOI GRADATII DE ZIUA POLITIEI LA REGHIN
A riscat totul ca să o ia "Delazero" în capitală
CAMPANIA UMANITARA NORA CHIFOR
Temnita Reghinului
MARIA GRAMA, UN GLAS CE ARE MENIREA DE A DUCE MAI DEPARTE CEEA CE SUNTEM
LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS
Sandor Jozsef, reghineanul care a transformat terapiile cu sare intr-o afacere profitabila
DAREGHINTV CASTIGATOAREA SIMFEST 2013
DANIEL BOTOG, COLECTIONARUL REGHINEAN CARE ADUNA BANI DE PE TOT GLOBUL
Roxana Marian: "As poza in Playboy”
Un Reghin infloritor
IULIA IUONAŞ, UN COPIL CARE OFERĂ VIAŢĂ SPAŢIULUI PUBLIC
O "CERERE DE CASATORIE" REUSITA, IN CULISELE TEATRULUI REGHINEAN
PROGRAMUL FARMACIILOR REGHINENE IN AUGUST