Menu

LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS

 

Televiziunea a fost o provocare pentru mine

Loredana Bendriş are 25 de ani, este licenţiată în Producţie Media şi Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, iar ambiţia şi dorinţa de a face televiziune s-a văzut încă din prima zi de muncă. DAReghin a fost cea care i-a dat ocazia să descopere farmecul televiziunii. Totul a fost o provocare pentru ea şi consideră că este doar la început de drum. Loredana Bendriş este în echipa DAReghin TV din martie 2013. A venit în calitate de reporter,  iar acum se află la pupitrul Jurnalului de Sport , după ce timp de câteva luni a prezentat rubrica meteo. O scurtă perioadă a lucrat si la o televiziune locală din Tîrgu/Mureș. 

Loredana spune despre sine...

Sunt o persoană normală, aş spune. Nu-mi place să las lucrurile neterminate, sunt foarte critică cu mine însumi deoarece îmi doresc să fiu foarte bună în ceea ce fac şi să cresc de la o zi la alta. Atunci când apar greşeli, accept criticile, dacă sunt fondate şi încerc să repar lucrurile care nu au ieşit bine. Mă motivează mult reacţiile pozitive pe care le primesc şi îmi arată că merg pe drumul corect. Pe de altă parte, nu sunt tentată de a cădea în extrema cealaltă, de a mă complace cu laudele care mi se aduc.

Dorința de a lucra într-o televiziune

Mi-am început cariera în online la un site de știri din Cluj, acolo unde mi-am petrecut cei mai frumoși ani din viață, fiind la facultate. Fiind pasionată de fotbal și aflându-mă într-un oraș mare, am început să merg pe stadioane la meciurile echipeilor din Cluj dar și ale Stelei, echipa mea de suflet. La început din pasiune, plăcere, ca mai apoi în calitate de redactor online. Treptat mi-am dorit ceva mai mult de atât. Ceea ce am și făcut, o practică profesională de scurtă durată la clubul CFR Cluj, unde am învățat mai multe despre ce înseamnă a fi ofițer de presă. După fiecare meci îmi redactasem propriile mele materiale pentru site/ul la care lucram, dar visurile mele începuseră să fie tot mai mărețe, să-mi doresc altceva decât atât. Mai exact o carieră în televiziune. DAReghin a fost cea care mi-a dat ocazia să descopăr farmecul televiziunii. Aici am găsit oameni extraordinari, care mereu m-au încurajat și pentru care le sunt recunoscătoare. Echipa cu care lucrez e formată din oameni deosebiți, profesioniști și de la care recunosc cu mâna pe inimă că încerc să ”fur” meserie. Sunt fericită, pentru că învăț de la ei în permanență. 

Deși consider că jurnalismul sportiv e domeniul care mă reprezintă cel mai bine, am început și lucrez în continuare nu doar pe știri sportive, ci generale. Asta nu e o piedică pentru mine, din contră…e o provocare. Consider că un jurnalist adevărat trebuie să treacă prin toate etapele și funcțiile într-o televiziune. O perioadă am prezentat rubrica meteo, iar în prezent mă aflu la pupitrul știrile sportive, o satisfacție personală enormă . 

Ce spune despre domeniul în care își petrece cel mai mult timp

Într-o televiziune nu te poţi plictisi niciodată. Treci prin multe stări. Uneori ai impresia că te plafonezi, eşti apatic, îţi lipseşte pofta de a scrie, simţi că îţi lipseşte inspiraţia. Dar apoi se întâmplă câte ceva care te va scoate din această stare. În plus, cunoşti o mulţime de oameni, treci prin diferite situaţii, participi la tot felul de evenimente. Sunt particularităţi ale meseriei. Părţile frumoase. 

 

 

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

UN REGHINEAN ARE SANSA SA DEVINA CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
Tinerete fara batranete la Reghin!
Ziua Culturii nationale la Reghin
S-A INTORS LA PRIMA DRAGOSTE: RADIO-UL
Arestari in cazul furturilor din Breaza
Elena Costinas reghineanca ce nu lasa iconografia sa moara
ACCIDENT GRAV LA SUSENI
Tabara de Schi la Toplita
ANDREEA MORARIU, MISS ARTE, VREA SA AJUNGA O INTERPRETA DE TALIE NATIONALA
ROXANA SUCIU, REGHINEANCA CU DIMENSIUNI APROAPE DE PERFECTIUNE
NATALIA GLIGA A CANTAT PENTRU 200 DE PRESEDINTE DE STATE
Szocs Peter - lupta de 8 ani împotriva cancerului
Obiective... demarare...  rezultate... start
CONTINUA FURTURILE DE BRAZI
ELENA TODERIC O PREOTEASA MODEL
Filmul sfarsitului
PROGRAMUL DE VINERI AL ZILELOR REGHINULUI
ANDREEA SUCIU: "SUNT CEEA CE MI-AM DORIT SA FIU"
Reuniune culturala
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
GALA SPORTULUI REGHINEAN - PREMIANTII ANULUI 2013
Opt din zece reghineni vor face asta de Revelion!
ZEITA FRUMUSETII, ANCA POP, SE DESTAINUIE REGHINENILOR
O "CERERE DE CASATORIE" REUSITA, IN CULISELE TEATRULUI REGHINEAN
INVAZIA TATARILOR LA REGHIN
ZILELE BIBLIOTECII
Cine mai adopta cainii fara stapan ?
HORATIU FORGACI - CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
MARIUS PORTIK SI ALEXANDRA COTOI PREZINTA ZILELE REGHINULUI
 Mihnea Ionut Ognean, copilul minune campion mondial la 7 ani
SCDCO Reghin vrea sa omologheze la Reghin o noua rasa
CONFISCARI DE BRAZI
A fost odata…
PRIMUL AVION SMURD DE ASTAZI OPERABIL
IRUM ANGAJEAZA LUCRATOR COMERCIAL
NASTEREA DOMNULUI. BUCURIA CERULUI SI A PAMANTULUI.
KLARA EMESE POLITISTUL UNIVERSAL
VASILE POP, O MARCA VERITABILA A CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE MURES
Sarbatoarea Soborului Sfantului Ioan Botezatorul