Menu

Gall Rozalia are nevoie de 2000 de Euro care îi pot salva vederea

Asistenta socială Gall Rozalia din Reghin a fost diagnosticată la vârsta de 48 de ani cu tumoare intraoculară la ochiul stâng. Reghineanca a cărei meserie este de a-i ajuta pe cei bolnavi, a ajuns astăzi să aibă nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Gall Rozalia este asistentă socială la Fundaţia Creştină Diakonia din Reghin. Doctorii au atenţionat-o că tumoarea de care suferă îi pune vederea în pericol şi chiar viaţa dacă nu se intervine chirurgical. Mai precis este vorba de proceduri medicale care se fac în străinătate cu mari costuri.

La 48 de ani i s-a descoperit o tumoare intraoculară

Alină, zi de zi suferinţa celor bătrâni, bolnavi şi singuri. Este menirea pe care şi-a ales-o, Gall Rozalia în momentul în care s-a angajat ca asistent social la Fundaţia Creştină Diakonia, filiala Reghin. Acum însă a venit clipa în care ea are nevoie de sprijin. În 2013 la vârsta de 48 de ani a descoperit că are tumoare intraoculară la ochiul stâng şi dezlipire de retină. Dacă nu se operează de urgenţă riscă să-şi piardă vederea şi, în timp chiar viaţa. Vestea i-a şocat familia cu cei trei copii care au căutat imediat soluţii. Cu toţii s-au întrebat de unde vine afecţiunea. Specialiștii spun însă că nu sunt cunoscute toate cauzele care duc la apariția melanomului ocular. Uneori astfel de mutații sunt moștenite genetic, alteori se dezvoltă pe parcursul vieții. Dacă medicul suspectează existența unui melanom, el poate recomanda teste cu ultrasunete, angiografii și efectuarea biopsiei. Gall Rozalia a trecut prin toate acestea și suspiciunea de cancer s-a transformat în certitudine. Tumorile canceroase sunt în creştere rapidă și pot fi fatale în cazul în care nu sunt tratate. Pentru a se putea păstra funcţia vizuală, dar şi pentru a creşte şansele de supravieţuire a pacientului, medicii i-au recomandat excizarea tumorii în cel mai scurt timp. Aceasta poate însemna pentru pacientă pierderea unui ochi, dar șansa la viață. Medicii de la Spitalul Universitar din Debrecen din Ungaria au analizat cazul și au fost de acord să realizeze intervenția chirurgicală şi au programat-o la operație pentru data de 7 iulie 2014. 

S.O.S. Donează pentru Rozalia 

,,Mai rămâne acum doar să fiu pregătită și din punct de vedere financiar cu banii necesari efectuării procedurii medicale o sumă pe care familia și rudele mele împreună nu o putem obține. Motiv pentru care mă adresez tuturor celor care mă pot ajuta să adun banii de care am nevoie pentru operație. Este vorba de 2000 euro.” scrie reghineanca pe blogul gallrozalia6604.wordpress.com/ .Motiv pentru care şi revista ,,Reghinul Nostru” face un apel umanitar, tuturor cititorilor care au posibiltatea să o ajute financiar să adune banii necesari pentru intervenţia chirurgicală. Cei care vor să o ajute o pot face, direct prin contul bancar RO81BRDE270SV69320792700, COD SWIFT: BRDE ROBU, telefonic la numărul: 0747-116-362 sau pe adresa de e-mail: gallrozalia.myevent.com;  

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

De astazi revine taxa de prima inmatriculare!
INVATATURA DA OMULUI DEMINITATE
INFRACTIUNI RUTIERE
"O noapte furtunoasa" la Reghin
ADI MOLNAR REVINE LA REGHIN
CODRUTA BARBUS PREZEINTA FRUMUSETEA IN 111 DE STARI
Portret de artist: Moldovan Simion
Filmul sfarsitului
Portret de campion, Horatiu Forgaci
Secretul unei casnicii - familia Maior
FURT DE ENERGIE ELECTRICA LA IDICEL
PROGRAMUL DE DUMUNICA A ZILELOR REGHINULUI
HORATIU FORGACI - CAMPION NATIONAL LA CULTURISM
REPOPULAREA REGHINULUI
RADU TUCULESCU CUCERESTE ITALIA
In atentia persoanelor cu dizabilitati si a apartinatorilor acestora
LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
164 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU
Politia Locala la Raport pe anul 2012
Antoniu Rusu o noua voce speciala
ANDREEA MORARIU, MISS ARTE, VREA SA AJUNGA O INTERPRETA DE TALIE NATIONALA
SIGURANTA NU ESTE UN JOC DE NOROC
ORBAN CSABA VREA SA DEVINA COBAI PENTRU EXPERIENTE MEDICALE
Gospodari şi oameni de onoare din judeţul Mureş
Tabara de Schi la Toplita
Ioan Contiu, omul pe care vioara l-a plimbat prin lume
Arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale
NAVALIREA TATARILOR LA REGHIN
SAVA ALEXANDRU FLORIN - MUZICA ESTE EFORTUL MEU DUREROS SI EUFORIC
Cod galben de iarna la Reghin.
GALA SPORTULUI REGHINEAN
TARGUL MESTERILOR POPULARI SI FESTIVAL NATIONAL DE POEZIE LA REGHIN
CAMPANIA UMANITARA NORA CHIFOR
LISTA ELEVILOR REGHINENI PREMIANTI LA OLIMPIADE SAU CONCURSURI SCOLARE
"CARTEA JUNGLEI” la Reghin
UNIREA PRINCIPATELOR SARBATORITA SI LA REGHIN
Temnita Reghinului
MARIA GRAMA, UN GLAS CE ARE MENIREA DE A DUCE MAI DEPARTE CEEA CE SUNTEM