Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

MARIA BORZAN IN LUNA MARTIE
LISTA ELEVILOR REGHINENI PREMIANTI LA OLIMPIADE SAU CONCURSURI SCOLARE
ANCA SUCIU O FRUMUSETE APARTE!
RAGCL  Reghin are cel mai mic pret din Romania la transportul în comun
ADI MOLNAR REVINE LA REGHIN
PAULA VREA SA TRAIASCA! IMPREUNA O PUTEM AJUTA.
PROGRAMUL DE DUMUNICA A ZILELOR REGHINULUI
ACCIDENT GRAV LA SUSENI
Editorial - Radu Tuculescu
ROXANA SUCIU, REGHINEANCA CU DIMENSIUNI APROAPE DE PERFECTIUNE
Aytai Ghita, solistul care a adus la Reghin moda cantatului la nunti
MARIUS PORTIK SI ALEXANDRA COTOI PREZINTA ZILELE REGHINULUI
KLARA EMESE POLITISTUL UNIVERSAL
Arestari in cazul furturilor din Breaza
1 DECEMBRIE SARBATORIT LA REGHIN
MURESAN MARIA MISS TINERET VREA SA DEVINA CHIRURG CARDIOLOG
ZILELE BIBLIOTECII
CAMPANIA DE AJUTORARE PENTRU NORA CHIFOR
ULTIMA ZI DIN FESTIVALUL VAII MURESULUI
SAMBATA LA ZILELE REGHINULUI
CRISTIAN ASZALOS O REVELATIE IN PRESA SPORTIVA
BISERICA DIN HABIC A FOST RESFINTITA
163 DE ANI DE EXISTENTA A JANDARMERIEI ROMANE
De vorba cu Maria Neag
TEATRUL PRINDE VIATA LA REGHIN
ACTIVITATEA INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCA MURES
Fumatul interzis în Reghin încă din 1780.
ZEITA FRUMUSETII, ANCA POP, SE DESTAINUIE REGHINENILOR.
TARGUL MESTERILOR POPULARI SI FESTIVAL NATIONAL DE POEZIE LA REGHIN
Obiective... demarare...  rezultate... start
LOREDANA COFARI: AM AJUNS ACOLO UNDE AM VISAT
CAMPANIA UMANITARA NORA CHIFOR
Sarbatoarea Soborului Sfantului Ioan Botezatorul
Vizitele la spital permise doar intre orele 15-20
RODICA NEGRU DE LA CREDINTA LA INCREDERE
Arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale
Vant puternic si viscol pana marti
MARIUS PORTIK CEL CARE A RIDICAT STACHETA IN MEDIA LOCALA
SIGURANTA NU ESTE UN JOC DE NOROC