Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

DANIEL BOTOG, COLECTIONARUL REGHINEAN CARE ADUNA BANI DE PE TOT GLOBUL
Opt din zece reghineni vor face asta de Revelion!
Viata lunga si multe realizari!
MESAJUL PRIMARULUI MARIA PRECUP
VASILE POP, O MARCA VERITABILA A CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE MURES
APIA a inceput de vizare a carnetelor agricole
CRISTIAN ASZALOS O REVELATIE IN PRESA SPORTIVA
Spectacol folcloric de dragobete
ACADEMICIANUL OVIDIU BOJOR LA REGHIN
164 DE ANI DE LA NASTEREA LUI EMINESCU
LOREDANA BENDRIS - PE URMELE UNUI VIS
Suspect de braconaj piscicol - identificat
Comorile din jurul Reghinului intre mit si adevar
LIVIU BOAR - CEL MAI LONGEVIV DIRECTOR DE ARHIVE DIN ROMANIA
CONFISCARI DE BRAZI
De astazi revine taxa de prima inmatriculare!
ASTAZI: RECITAL DE PIAN
ZEITA FRUMUSETII, ANCA POP, SE DESTAINUIE REGHINENILOR
REGHINEANCA NANCY MARIANA POP TANARA CARA VREA SA CUCEREASCA NEW-YORK-UL
GALA SPORTULUI REGHINEAN - PREMIANTII ANULUI 2013
MARIA PRECUP - MESAJUL DE ZIUA INTERNATIONALA A FEMEI
Suspecti de furturi identificati
Ziua Culturii nationale la Reghin
Fumatul interzis în Reghin încă din 1780.
DORINA FRENŢ, CONTABILA CARE A DESCOPERIT ÎN AŢĂ ŞI AC O SURSĂ DE VENIT CONSTANTĂ ÎN VIAŢĂ
Muzeul etnografic din Reghin, membru în Asociația Muzeelor din Aer Liber
Studenţii Fundatiei Laurentia au colindat Caminul de Varstnici
PRIMAVARA ACEASTA ALERGAM PENTRU REGHIN
BIANCA SOMESAN O "MISS TEACHER"
TARGUL MESTERILOR POPULARI SI FESTIVAL NATIONAL DE POEZIE LA REGHIN
Obiective... demarare...  rezultate... start
Antrenor nou la FCM
RAGCL  Reghin are cel mai mic pret din Romania la transportul în comun
Holera si ciuma neagra in istoria Reghinului
DORINTA DE A VISA, INSPIRATIA DE A TRAI!
LOREDANA CATANA - FEMEIA CARE GASESTE MEREU INSPIRATIE SA-SI INDEPLINEASCA VISELE
Vizi Imre "Impecabil"
MARIUS PORTIK SI ALEXANDRA COTOI PREZINTA ZILELE REGHINULUI
NOI GRADATII DE ZIUA POLITIEI LA REGHIN
Temnita Reghinului