Menu

Ghita Zileriu la Reghinul in direct

2014 a adus o premieră în mass media reghineană. Pentru prima dată, o emisiune live se vede la televizor și se aude la radio în același timp, în fiecare zi  de la ora 17 , de luni până vineri  ( sâmbătă și dumincă se difuzează de la aceeași oră câte o reluare).

Reghinul în direct...emisiunea despre care vorbim,face parte din grila de programe a DAReghin Tv dar și din grila postului local de radio Galaxia FM.  Emisiunea abordează teme diverse, de interes general, având ca invitaţi oameni ai locului care au ceva de spus în domeniul lor de activitate , oameni pasionaţi , inteligenţi şi gata să împărtăşească şi celorlalţi. Îi ajută să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, îi stimulează, îi provoacă, le potoleşte emoţiile inerente, îi intreabă şi îi angrenează în discuţii realizatorul Tv  Ghiţă Zileriu.

 Cine e Ghiţă Zileriu?!

Aceasta este o întrebare la care poate să răspundă orice reghinean. 

Cei trecuţi de 40 de ani  vor spune că  e băiatul  acela care  în ultimeletrei decenii a pus muzică la toate discotecile din oraş, şi nu orice fel de muzică ci una de calitate. Cunoscătorii din domeniu vor spune că Ghiţă Zileriu e o adevărată enciclopedie în materie de  trupe, interpreţi, artişti şi concerte ale greilor lumii şi dacă el spune ca “x” e bun înseamnă că aşa este. Cei mai tineri vor spune că Ghiţă Zileriu este vocea caldă de la radio, iar cei şi mai tineri  ştiu precis că omul despre care vorbim a căutat , a găsit şi a intervievat toţi elevii olimpici, campioni la învăţătură , muzică sau sport din oraş şi a realizat la DAReghin Tv  campania  numită Jurnal de excelenţă. Unii liceeni vor spune şi că Ghiţă Zileriu este producătorul emisiunii School Tv...

Cei care îl cunosc dincolo de toate acestea vor avea şi ei de spus multe, pentru că vorbim aici de un om integru, serios, altruist, care ştie să fie bun prieten şi care dacă începe  să facă ceva , face bine până la capăt .

“Ghiţă e....un bun prieten, în primul rând. Apoi e un bun coleg, un om pe care te poţi  baza şi un coechipier de valoare” , spune şi colega lui de la DAReghin Tv, Emese Ardelean.

Ghiţă Zileriu şi-a început activitatea ca om de presă la primul post de radio din oraş, în urmă cu 16 ani, alături de mulţi dintre colegii lui actuali de la DAReghin Tv. Dacă acolo s-a ocupat  strict de emisiunile muzicale, în ultimii 4 ani a avut de-a face şi cu alte provocări,  el fiind unul dintre cei care a moderat cele mai multe emisiuni Tv: Zi-le de Reghin,Zi-le de nuntă, Senso, Bon Apetit, Sport Plus ( emisiune pentru  care a fost premiat de două ori la Gala Sportului Reghinean), Jurnal de excelenţă (parte integrantă a Jurnalului de Reghin ). De doi ani este şi producătorul emisiunii pentru adolescenţi School Tv iar acum, din 2014 realizatorul de la Reghinul în direct.

Încerc să greşesc cât mai puţin...

spune Ghiţă  Zileriu despre el.  Învăţ în fiecare zi câte ceva şi fac ceea ce simt că   îmi aduce o stare de  bine mie  dar şi celor din jur. Per ansamblu,  am învăţat că viaţa are pentru noi câte o provocare în fiecare zi şi e bine să  o acceptăm , pentru că odată trecută,  devenim mai buni, mai ştiutori şi mai capabili de a face faţă la ceea ce urmează. Mă simt bine cu ceea ce fac acum. Îmi place, mă reprezintă  şi îmi dă motive să perseverez.  Normal că şi echipa din care fac parte contribuie la asta, pentru că sunt grozavi, spirite libere,oameni tineri toţi, incredibil de deştepţi şi dornici să înveţe. Cât despre emisiunea Reghinul în direct...hm, hm....e ceva absolut interesant. În fiecare zi altă persoană, alt subiect, altă conversaţie, alt registru...Când la sfârşitul emisiunii invitatul dă mâna cu mine şi îmi spune “mulţumesc”  îmi dau seama că sunt un om fericit şi spun şi eu în gând  un “mulţumesc ” celui de sus...Cine nu vrea să se simtă

 

back to top

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

REGHINUL IN IMAGINI

Arestari in cazul furturilor din Breaza
REPOPULAREA REGHINULUI
MAGDA PUSKAS
ZILELE BIBLIOTECII
ACCIDENT GRAV LA SUSENI
Asociatiile de Proprietari din Cartierul Unirii executate silit datorita debitelor la RAGCL
O "CERERE DE CASATORIE" REUSITA, IN CULISELE TEATRULUI REGHINEAN
CONFERINTA DE INSTRUIRE A PRODUCATORILOR AGRICOLI LA REGHIN
Spectacol folcloric de dragobete
Biblioteca Municipala cauta parteneri pentru Reghinul cultural
Noul sef al Institutului National de Statistica este o mureseanca
PROGRAMUL FARMACIILOR REGHINENE IN AUGUST
MARIUS PORTIK SI ALEXANDRA COTOI PREZINTA ZILELE REGHINULUI
Urmarit international, localizat si identificat
Interviu cu inspiratia:Adina Pescarus
Parteneriat politie- cetateni
MEDIEREA SAU CUM SOLUTIONAM SIMPLU SI EFICIENT CONFLICTELE
8 martie sarbatorim Ziua Internationala a Femeii
ZILELE REGHINULUI EDITIA 2013
SAVA ALEXANDRU FLORIN - MUZICA ESTE EFORTUL MEU DUREROS SI EUFORIC
Fumatul interzis în Reghin încă din 1780.
Clubul Dansul Viorilor a fost vizitat de Mos Craciun
Vant puternic si viscol pana marti
SAMBATA LA ZILELE REGHINULUI
Moment Solemn in Jandarmeria Mureseana
Tabara de Schi la Toplita
Tanar aflat la o petrecere a murit înjunghiat de alt invitat
A riscat totul ca să o ia "Delazero" în capitală
CONFISCARI DE BRAZI
SAMBATA: BYRON LA TEATRUL NATIONAL
CAMPANIA UMANITARA NORA CHIFOR
DANIEL BOTOG, COLECTIONARUL REGHINEAN CARE ADUNA BANI DE PE TOT GLOBUL
Reuniune culturala
ELENA TODERIC O PREOTEASA MODEL
SILVA REGHIN PRIMA FABRICA DIN ROMANIA CARE A FACUT EXPORT DE BERE
CAMPANIE DE COLECTARE A DESEURILOR
Omagiu  ultimului om de stiinta autodidact al Transilvaniei Kohl Istvan
Irina Sular versus Luca Anamaria
MIHAELA POP - DE PE SCENA DIRECT PE PODIUMUL DE MODA
Disparitie